Hakkımızda

Eskişehir Teknik Üniversitesi kurumsal dergisi olan ESTÜ Aktif bilim, teknoloji, iletişim, kültür, sanat, bilim ve teknolojide cinsiyet eşitliği alanında 2 Şubat 2020 yılında yayım hayatına başlamış; Şubat, Haziran ve Ekim aylarında yayımlanan dijital bir dergidir.

Yayın dili Türkçe olan Eskişehir Teknik Üniversitesi kurumsal dergisi ESTÜ Aktif, etkileşimli içerik üretiminin gerçekleştirilebildiği, kurumsal bir iletişim aracıdır. Ses ve video içeriklerinin paylaşımına da olanak sağlayan yapısı ile ESTÜ Aktif, katılımcı üretim anlayışı ile çalışanlar ve öğrencilerin de içeriklerine yer veren bir yayımcılık anlayışına sahiptir.

Dergi içeriği, izin alınmadan elektronik veya basılı şekilde kullanılamaz, çoğaltılamaz. Kaynak göstermek suretiyle alıntı yapılabilir.